Arma Beauty - Νέο Integrity System

Νέο Integrity System

Ξεχάστε τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Η milk_shake παρουσιάζει ένα νέο σύστημα βαθιάς αναδόμησης για κάθε τύπο μαλλιών. Το νέο Integrity System είναι το μόνο που χρειάζεται ο επαγγελματίας κομμωτής για να δώσει ξανά ζωή σε πολύ ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αναδόμησης, το οποίο επανατοποθετεί τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά για τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Η ειδική του σύνθεση δεν βαραίνει τα μαλλιά, κάνοντας την θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Τα προϊόντα της integrity reconstruction system της milk_shake® περιέχουν το AMINO ACID COMPLEX*, μια φυτικής προέλευσης κερατίνη που αποτελείται από 18 αμινοξέα από σιτάρι και σόγια, με αντιοξειδωτική, τονωτική και προστατευτική δράση. Η σύνθεση της δίνει στα κατεστραμμένα μαλλιά αυτό που τους λείπει: α) Κερατίνη, β) πρωτεΐνες, γ) αμινοξέα.

Διάφορα στοχευμένα συστατικά έχουν προστεθεί σε αυτό το σύμπλεγμα , για να τελειοποιήσουν την δράση της θεραπείας:

/ υαλουρονικό οξύ: Ένα υπέρ-ενυδατικό συστατικό χαμηλού, υψηλού και μεσαίου μοριακού βάρους που διεισδύει εύκολα στις ίνες της τρίχας.
/ οργανικό βούτυρο muru muru: Επιδιορθώνει, θρέφει και δυναμώνει τα μαλλιά.
/ οργανικό buriti oil: Ένα εξαιρετικό φυσικό αντιοξειδωτικό που επιδιορθώνει την ζημιά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.
/ πρωτεΐνες γάλακτος: Δίνουν δύναμη και αντοχή στις ίνες της τρίχας.
/ οργανικά εκχυλίσματα φρούτων: Οργανικό εκχύλισμα από φράουλες και γκότζι που έχουν προστατευτική, τονωτική μαλακτική και καλλυντική δράση.
/milk_shake® micro nebulizer

Διανέμει τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά όπως την κερατίνη, τις πρωτεΐνες, τα αμινοξέα, το υαλουρονικό οξύ και το σύμπλεγμα των ενεργών συστατικών βαθιά μέσα στα μαλλιά, φτάνοντας στα σημεία που χρήζουν θεραπείας σε υψηλή συγκέντρωση, ώστε να κάνει αναδόμηση στην τρίχα με εμφανή και παρατεταμένη δράση αναγέννησης. Η ειδική του τεχνολογία μετατρέπει το υγρό σε υπέρλεπτα μόρια που διεισδύουν βαθιά μέσα στην τρίχα.